Zijn mobiele telefoons gevaarlijk voor de gezondheid of niet

De draadloze telefoon was een geniale uitvinding

De draadloze technologie werd in 1880 uitgevonden door Alexander Graham Bell en de zomer Tainted bij de eerste keer dat de foto telefoon werd uitgevonden [1]. In het recente tijdperk zijn er ongelijke soorten mobiele telefoonapparaten die worden gebruikt om met elkaar te communiceren. De mobiele telefoons zijn ook een essentieel onderdeel van het dagelijks leven over de hele wereld. De Wi-Fi-apparaten zijn verbonden met het uitwisselen van informatie en gegevens met behulp van de mobiele telefoons. De Wi-Fi-apparaten zenden ook de radiogolven uit. Er zijn zo veel andere draadloze apparaten zoals mobiele telefoons, tablet-pc’s, audio-spelers, digitale camera’s en de PC, alle apparaten worden gebruikt Wi-Fi. De mobiele telefoons zijn gebaseerd op IEEE-standaard 802.11. Als je een smartphone kopen overweegt moet je hier ook over nadenken.

Mobiele straling die je natuurlijk niet moet vergeten

De mobiele stralingen maken gebruik van het frequentiebereik van 3 kHz tot 300 GHz, dat uit verschillende draadloze apparaten bestaat. Zo is een laptop verbonden met het draadloos en is geplaatst op rondjes in de afstand van 60 cm, is zeer schadelijk [2]. Met de snelle groei van de mobiele telefoon toestel, de technologie ontwikkelde een alarmerende situatie voor de normale werking van de biologische systemen van het menselijk lichaam en kan leiden tot ernstige aandoeningen zoals: ziekten van de hersenen, zoals kanker, hersenen tumor, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en ga zo maar door. Ook de effecten op korte termijn (hormonale verstoring, verstoring van de slaap, op cent rantsoen, aantasting van de cognitieve functies, gedrag, aandacht) en lange termijn effecten (DNA-schade, mannelijke onvruchtbaarheid) [3].

Voor kinderen zijn mobiele telefoons ook niet goed

Voor kinderen zijn de draadloze apparaten ernstiger omdat ze dunnere benige schedels hebben en hun neurale systemen dun zijn. Het netwerk ontwikkeld tijdens de installatie van WLAN via de router, zender, ontvanger en de toelating niveaus solide en alle apparaten met elkaar communiceren doorheen. De mobiele telefoonapparaten communiceren ook door gebruik te maken van de elektronische stralingen die gevaarlijker zijn en de menselijke fysieke structuur niet kunnen beschermen.